lørdag 25. mai 2013

Spareribs

I pinsen ble det plutselig sommer. Da får man jo lyst til å grille. Hvilken del av reinsdyret egner seg for grilling? Sikkert mange, men vi valgte ribbene. Vi marinerte ribbene og grillet på vanlig kullgrill.

Marinade: kokosolje, rødvin, litt honning og krydder (salt, pepper, basilikum, oregano, timian)

Tilbehør: Siden dette var et ekspriment vi ikke var helt sikker på hvordan ble hadde vi sikret oss og serverte også hjemmelagede lammepølser. Tilbehøret ble preget av det og var tzaziki, potetmos, gønn salat og vannmelon med chevre,honning og pistasjnøtter.



Glemte å ta bilde på grillen, men her er de i allefall ferdig grillet


Tilbehør


Konklusjon; Godt, men en smule seigt kjøtt. Vi marinerte bare en times tid. Skulle nok ha marinert over natten, da hadde nok resultatet blitt langt bedre. Kommer til å gjøre det neste gang. Vi spiste ikke opp alt, og en del ble spist kaldt dagen etter. Kjøttet virket faktisk mørere da!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar